Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Έκλεισε η περιοδεία του Γιώργου Φουντουλάκη στην Βόρεια Ελλάδα με μεγάλη εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη

Με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Φουντουλάκη, στη Βόρεια Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α` Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Σαμανίδης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θέμης Χαρίσης και Φώτης Μπαμπάτσικος, οιυποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Μανόλης Λαμτζίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, Κυριάκος Καισαρίδης, μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, πρόεδροι συλλόγων ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης, Παραολυμπιονίκες, αθλητές  και πολλοί ακόμη...

Ο Τάσος Κουράκης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ανυπαρξία του κυβερνητικού συνδυασμού και στάθηκε ιδιαίτερα στις «αυθαίρετες και ληστρικές περικοπές επιδόματος ατόμων με αναπηρία». 

Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη «με πεζοδρόμια φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε τους αρτιμελείς», ενώ ο εκπρόσωπος των ΑμεΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Μηταφίδη, Φώτης Μπαμπάτσικος, αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη για παρουσία των ατόμων με αναπηρία και του Γιώργου Φουντουλάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών λέγοντας ότι «το μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι η αποδοκιμασία της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που με τη σκληρή πολιτική της λιτότητας και τα μνημόνια έχουν φέρει τον κόσμο στην απόγνωση και στον εξευτελισμό. Πιστεύω, ότι μια άνετη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το έναυσμα για την αποχώρηση της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα. Γι’ αυτό και το σύνθημά μας είναι “25 ψηφίζουμε και φεύγουν – φτάνει πια, η υπομονή μας εξαντλήθηκε”».  

Ο κ. Φουντουλάκης, επανέλαβε την εκτίμησή του για το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο χαρακτήρισε «πλασματικό», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στον τομέα εργασία, αθλητισμός αλλά και σε αυτόν την προσβασιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου