Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Γιώργος Φουντουλάκης: «Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν τάξει το νοσοκομείο Σωτηρία στους δανειστές μας»

Την ευκαιρία να συναντηθεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Σωτηρία», είχε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Φουντουλάκης. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, αποδέχθηκε την πρόσκληση της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, Μερόπης Μανταίου, η οποία και τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις του νοσοκομείου. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του «Σωτηρία» με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας του Νοσηλευτή», το νοσοκομείο Σωτηρία κινδυεύει άμεσα με «λουκέτο», κάτι που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν προσπάθησε να διαψεύσει ούτε η διοίκηση του νοσοκομείου. 

«Tην στιγμή που οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν για το πλεόνασμα και την ανύπαρκτη ανάπτυξη που έφεραν στην Ελλάδα, στέλνουν μήνυμα στους εργαζομένους ενός νοσοκομείου, ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά λόγω λουκέτου. Κάποιοι φαίνεται πως έχουν τάξει στους δανειστές μας, το φιλέτο των 600 στρεμμάτων, το οποίο φιλοξενεί ένα νοσοκομείο κόσμημα για τον τομέα της υγείας στη χώρα μας. Καλό θα ήταν, κάποιος από την κυβέρνηση να βγει και να διαψεύσει -εάν μπορεί- τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το κλείσιμο του νοσοκομείου Σωτηρία. Εάν δεν το κάνουν, μάλλον θα έχουν βάλει κι αυτοί τις υπογραφές τους σε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Εκτός κι αν τους ευχαριστεί να παίζουν με τις τύχες χιλιάδων εργαζομένων που καθημερινά μοχθούν για να καλύψουν τα κενά που έχουν παρουσιαστεί στον τομέα της υγείας στην εποχή της Τρόικας και του μνημονίου», δήλωσε ο Γιώργος Φουντουλάκης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη στον Zougla.Tv, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αμεα αλλά και οι ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου