Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τον Ορχομενό επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Φουντουλάκης

Με ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού, συνεχίστηκε η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Φουντουλάκη. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού που υπάρχει στην Ελλάδα προκειμένου «να σταματήσει η λεηλασία σε βάρος της χώρας μας».

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές πρέπει να είναι αποστομωτική. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την απάντησή μας στις 25 Μαΐου, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα σε όλους εκείνους που έβαλαν την υπογραφή τους στα μνημόνια. Είναι υποχρέωση όλων μας να προσέλθουμε στις κάλπες, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων», είπε ο Γιώργος Φουντουλάκης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία επισημαίνοντας ότι «όνειρό μου είναι μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξασφαλίσουμε κονδύλια, που πολλά απ' αυτά ήδη υπάρχουν, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και άσκησης για όλα ΑμεΑ».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Ευάγγελος Αποστόλου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού, Γιάννης Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου