Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη η προεκλογική εκστρατεία του Γιώργου Φουντουλάκη

Στην Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου το Σάββατο θα πραγματοποιήσει την βασική εκδήλωσή του στην Βόρεια Ελλάδα, βρίσκεται από χθες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Φουντουλάκης. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΜΕΝΤ όπου παρακολούθησε τουρνουά καλαθοσφαίρισης πέντε ειδικών σχολείων της Θεσσαλονίκης. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο των Αετών Θεσσαλονίκης, Παρασκευά Αλβανό αλλά και παράγοντες του συλλόγου για τα θέματα που απασχολούν τα σωματεία ΑμεΑ της Βόρειας Ελλάδας, ενώ βράβευσε τις ομάδες που πρώτευσαν στο τουρνουά.
Το απόγευμα παρέστη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης με τους ομοσπονδιακούς προπονητές ΑμεΑ Βορείου Ελλάδας, τους προπονητές ανάπτυξης αθλημάτων αλλά και τους προέδρους των σωματείων ΑμεΑ Βορείου Ελλάδας.
Το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Φουντουλάκης, θα μιλήσει στα άτομα με αναπηρία, στις οικογένειές τους και σε αθλητικά σωματεία ατόμων με αναπηρίες σε εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (Αίθουσα Αλέξανδρος 1, ώρα 11:30). Στην εκδήλωση θα παραστούν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης και υποψήφιοι ευρωβουλευτές της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου